De Pocketcoach

Uitspraken en inzichten die je uitdagen om even stil te staan

Al in 2010 organiseerde Hogeschool Rotterdam Transfergroep een symposium rondom nieuw leiderschap. Centraal stond de vraag: - Als het oude managementdenken deze financiële en morele crisis heeft veroorzaakt, is er dan een nieuwe visie op leiderschap en het managen van organisaties nodig? - Wat is dit nieuwe leiderschap dan? - En wat vraagt dit van managers die leidinggeven aan professionals?

We besloten om op zoek te gaan naar de essentie van goed leiderschap in de 21e eeuw. Wat volgde was een reeks gesprekken met managers en bestuurders en een zoektocht in literatuur langs hedendaagse denkers. Hoe verder we kwamen, hoe meer mooie uitspraken over de kern van leiderschap we onderweg tegenkwamen. 

Nieuwe uitgave van de Pocketcoach

Nieuwe pocketcoach

De uitspraken en inzichten die we onderweg hadden verzameld waren té mooi om weer in de kast te laten verdwijnen. Het waren teksten die er gewoon om vroegen om van een uniek beeld te worden voorzien. Dat hebben we dan ook gedaan.

Ton van Aken (trainer persoonlijk leiderschap) heeft de uitspraken geselecteerd en Danny Bok, onze eigen vormgever, heeft elke uitspraak van een unieke illustratie of foto voorzien en gebundeld tot de pocketcoach 2.0.
Elk kaartje daagt je uit om even stil te staan. Om na te denken over jezelf. Wat herken je? Wat is voor jou van waarde? Wat raakt je?

copyrights
Bij de totstandkoming van de pocketcoach hebben de makers zo veel mogelijk alle rechten op beeld en tekst achterhaald en daar melding van gemaakt. Mocht u hier vragen over hebben, dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Bestellen

De kaartset kost € 7,50 per stuk.
De pocketcoach is niet meer leverbaar.

Transfergroep algemeen 
T: zie opleidingspagina's voor rechtstreeks contact
E: posthbo@hr.nl